Ervaringen van cursisten

Deze mindfulness-training heeft me gebracht dat ik beter in staat ben mijn interne dialoog te herkennen en in contact met anderen die dialoog losser te laten, zodat ik de ander beter hoor en zie. Dank je, Peter!

Trudie

De training heeft mij handvaten gegeven om met aandacht in het moment te zijn. De zachte en milde wijze waarop dit in de training verweven zit brengt rust in mijn leven.

Mevr. M.K.

Ik kan deze training ook aan ondernemers aanbevelen. Met minder stress meer bereiken door aandachtiger te kunnen werken.

Dhr. Bertram Vierveijzer

Een fijne training die je handvaten geeft om aandacht bij jezelf te houden in de drukte van het dagelijks leven.

Mevr. M.G.

Enigszins sceptisch begonnen aan de cursus maar na de tweede keer merkte ik al resultaten. Minder ‘last’ van stressgerelateerde klachten en meer rust in het dagelijks leven. Belangrijk om de oefeningen te doen. De audiobestanden zijn een grote hulp daarbij. Peter is enthousiast en kundig. Weet ook praktische invulling te geven aan vragen en opmerkingen.

Dhr. H.B.

Bedankt, dat ik geleerd heb om met vriendelijkheid naar mezelf te leren kijken. Bedankt, dat ik voel dat ik een lichaam heb. Bedankt, dat ik leer dat mijn ademhaling niet mijn vijand is. Bedankt, dat ik leer op thuis te komen in mijzelf.

Mevr. A.V.