Ervaringen van cursisten

De training leverde mij veel handvaten en inzichten op op het gebied van stress, en (her)kennen van mijn grenzen. Gaandeweg kan ik nu de balans tussen inspanning / ontspanning herstellen.

Mevr. D.R.

Ongelofelijk wat er in 8 weken met je kan veranderen. Zeker een aanrader deze cursus!

Els.

Ook ik bewaar goede herinnering aan de cursus. Ik ging er graag heen en merkte hoe ik een handvat ging opbouwen om met dagelijkse stress om te gaan. Het is een stuk bewustwording waarmee je direct aan de slag kan. Met als resultaat dat veel meer in het leven goed voelt en je er bewust van geniet. Uiteindelijk straalt dit ook af op je omgeving.

Wim.

Mindfulness: wat een openbaring! Ik heb als volwassene de vaardigheden herwonnen, die ik in de aanloop naar volwassenheid was verloren. Ik zou het iedereen aanraden.

Marolijn.

Door deze cursus heb ik meer inzicht gekregen in mijn eigen gedachten en hoe de mind werkt. Dit maakt dat ik me minder laat leven door mijn gedachtes en mijn eigen spanningen, en is de aardige stem in mijzelf steeds vaker hoorbaar.

Sonja

Geheel nieuw voor mij. Het leek me in het begin nogal zwevend, maar ik kwam terecht in een warm vriendelijk bad. Uiteindelijk werkte het echt heilzaam.

Dhr. H.L.